Sligro Food Group hoofdkantoor

Projecten

Aan de Corridor in Veghel hebben wij een indrukwekkende metamorfose gerealiseerd voor het hoofdkantoor van de Sligro Food Group

Start bouw 2018

Oplevering 2019

BVO 16.700 m2

Aan de Corridor in Veghel hebben wij een indrukwekkende metamorfose gerealiseerd voor het hoofdkantoor van de Sligro Food Group. Alleen de gevels, de staalconstructie en de verdiepingsvloer bleven intact; de rest hebben wij volledig vernieuwd. Wij zijn er trots op dat ons team van Cornelissen Aannemingsbedrijf hierbij de complete, bestaande staalconstructie brandwerend heeft bekleed.

Het vernieuwde kantoorpand, met een vloeroppervlakte van 16.700 m², beschikt over diverse moderne faciliteiten. Een van de hoogtepunten waar wij extra trots op zijn, is de nieuwe kantine van 1.200 m². Deze ruimte is ontworpen om zowel functionaliteit als comfort te bieden. Wij hebben gekozen voor een industriële stijl, waarbij de installaties zichtbaar aan het plafond zijn gemonteerd. Dit geeft het geheel een moderne uitstraling die bij de huidige tijd past.

Daarnaast hebben wij een prachtige nieuwe binnentuin annex patio van 600 m² gecreëerd. Deze ruimte brengt een natuurlijke en ontspannen sfeer in het gebouw, omringd door grote, open en transparante kantoorruimtes met flexibele werkplekken. In de gangen hebben wij zogenaamde treincoupés geïnstalleerd, ideaal voor vergaderingen in kleine groepen.

Wat de inrichting van het gebouw betreft, hebben wij ons deels laten inspireren door ZIN, het Inspiratielab van de Sligro, dat wij in 2017 ook hebben mogen realiseren. Dit innovatieve lab omvat onder andere een kooktheater, bioscoop, auditorium, trainingsruimtes en een baristaplein.

Wij zijn bijzonder trots op dit project en op ons team. Samen hebben wij laten zien hoe moderne kantooromgevingen ontworpen kunnen worden om zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel te zijn, met ruimte voor creativiteit en flexibiliteit.

Voor meer informatie over dit project of om te ontdekken hoe wij uw bouwplannen kunnen realiseren, neem gerust contact met ons op.