Werken

Jouw wensen centraal

Eén aanspreekpunt, snel duidelijkheid over de planning en maakbaarheid, en een team van specialisten om te ondersteunen waar en wanneer dat nodig is. Dat zijn de belangrijkste voordelen van het uitbesteden van jouw werk aan Cornelissen aannemingsbedrijf.

Onze werkwijze? Die stemmen we af op jouw behoeftes. We hanteren korte lijnen en hebben niet veel nodig om aan de slag te kunnen. Dus wil je vlot van start en snel resultaat zien? Dan nemen wij jouw werk graag aan. 

Eén vast aanspreekpunt

Jouw vaste aanspreekpunt bij Cornelissen regelt alles, van de calculatie en werkvoorbereiding tot en met de nazorg. Een team van specialisten samenstellen? Externe partners inschakelen voor constructief advies of elektrotechnische of werktuigbouwkundige installaties? Of onze eigen timmerwerkplaats of brandveiligheidsdeskundigen betrekken bij de realisatie van houten constructies en brandwerende maatregelen? Laat dat maar aan jouw projectbegeleider over.

Aanbouwen, herbouwen of verbouwen

Van níets íets maken, dat kunnen wij. Van iets bestaands iets groters of beters ook. Zijn er meer leslokalen nodig bij een school? Een uitbreiding van je winkel of een extra vleugel aan een gevangenis, ziekenhuis of kantorencomplex? Of een vrijstaande fietsenstalling, opslag of technische ruimte bij een bedrijfspand? Dan is Cornelissen jouw partner. Dat geldt ook als er een gedeeltelijke verbouwing of renovatie nodig is aan een gebouw waar mensen wonen of aan het werk zijn.

Goede afspraken, snelle uitvoering

Eerst een zorgvuldig plan maken met duidelijke afspraken over de aanpak? Laat dat maar aan ons over. Is de snelle realisatie van jouw werk de topprioriteit? Dan gaan we direct aan de slag. Samen bekijken we wat er moet gebeuren en zorgen we dat het voor elkaar komt. Altijd op basis van goed overleg en wederzijdse betrokkenheid. Zo waarborgen we dat de kosten, werkwijze en oplevering van het werk aansluiten bij jouw verwachtingen.