Brandveiligheid

Veiligheid boven alles

Als betrokken bouwers hebben we oog voor de details én voor het geheel. Brandveiligheid is een vast agendapunt bij alle afspraken die we maken. Hierbij nemen we onze verantwoordelijkheid als totaalregisseur: van de quickscan tot en met de uitvoering en het maken van een beheersplan. 

We bedenken en realiseren brandveilige constructies die helpen om risico’s te beperken. Vervolgens verzorgen we graag het onderhoud en de jaarlijkse controles om de veiligheid blijvend te garanderen.

Zorgvuldig bedacht, gemaakt en vastgelegd

Brandveiligheid begint met het zorgvuldig toepassen van de juiste materialen en technieken. Onze mensen weten perfect wat ervoor nodig is om brandwerende doorvoeren, deuren, ramen en wandbekleding te realiseren. Ook denken we mee over bijvoorbeeld vluchtmogelijkheden en extra brandvertragende maatregelen. De gemaakte keuzes leggen we vast in een digitaal logboek, inclusief alle instructies en productcertificaten. Als opdrachtgever krijg je van ons een document met alle relevante gegevens.

Veelzijdige experts

Mensen met verstand van bouwen én van brandpreventie. Die vind je bij Cornelissen. Zo houden we de brandveiligheid bij alles wat we bedenken en uitvoeren in de gaten. Wel zo veilig én zo efficiënt. Dat we ook bij verbouwingen en regulier onderhoud oog hebben voor de brandveiligheid, spreekt voor zich. De middelen voor actieve brandpreventie, zoals sprinklers en brandmeldinstallaties? Die regelen we ook, maar plaatsen we niet zelf. Dat laten we over aan onze partners die daarin gespecialiseerd zijn.

Vertrouwd met de meest bijzondere omstandigheden

De brandveiligheid van jouw villa, verzorgingshuis of vuurtoren is bij ons in goede handen. Inderdaad, we komen op veel bijzondere locaties. Ook waar het dagelijkse werk gewoon doorgaat als wij er rondlopen. Onze mensen worden dan ook geselecteerd en opgeleid om zo ongemerkt mogelijk te werken en oplossingen te bedenken voor de meest uitzonderlijke situaties. Zit ons werk erop? Dan lijkt er niets veranderd, maar weet je wél dat alles weer goed geregeld is.