24/7 Bouwservice

Als het snel én goed moet

Als betrokken bouwers staan we ook ná de oplevering van een project voor je klaar. Bijvoorbeeld voor het uitvoeren van aanpassingen en oplossen van storingen. Ook voor gepland of ongepland onderhoud kun je bij ons terecht.

Jouw aanspreekpunt is ons flexibele team van specialisten dat het hele jaar dag en nacht bereikbaar is. Bij acute storingen en calamiteiten zijn we snel ter plaatse.

We zijn er bij onverwachte situaties

Een inbraak, brand, stormschade of plotselinge storing aan je geautomatiseerde systemen. Wat er morgen gebeurt, zie je vandaag niet altijd aankomen. Als het gebeurt, is het fijn om te weten dat Cornelissen voor je klaarstaat. Direct met een effectieve oplossing, of door eerst het acute gevaar of ongemak met een tijdelijke reparatie weg te nemen. In welke situaties en met welke responstijd? Daar maken we goede afspraken over.

Jouw partner voor planmatig onderhoud

Veel onderhoud is vooraf te plannen. Dan is het fijn om vast te leggen wie dat doet, op welke manier en hoe vaak. Eén keer afstemmen en het is voor jaren goed geregeld. Wij houden de planning voor je in de gaten en regelen de zorgeloze uitvoering. Ontdekken we tijdens het onderhoud specifieke aandachtspunten? Dan adviseren we je over goede oplossingen. Zo zijn we al jaren de vaste 24/7 servicepartner voor veel overheidsinstanties, bedrijven, scholen en ziekenhuizen.

Zo afgesproken, zo uitgevoerd

Kunnen we met kleine aanpassingen het gebruik van jouw pand voor medewerkers, leerlingen, patiënten of bewoners nog prettiger maken? Is het tijd om het schilderwerk weer eens te vernieuwen, het dak te controleren of de gevels te reinigen? Ook als je daarvoor geen contract met ons hebt, zijn we er voor je. En bij wie je jouw vraag ook neerlegt, die collega regelt het of brengt je direct in contact met de juiste specialist. Eén ding staat voorop: wij nemen je de hele zorg uit handen.