Projecten

Vertrouwd met grote en kleine projecten

Complexe situaties inzichtelijk, beheersbaar en uitvoerbaar maken. Daarin ligt onze kracht. Gaat het om bijzondere constructies met een mix van materialen en technieken, of zijn er specifieke uitdagingen op het gebied van bijvoorbeeld continuïteit of hygiëne? Dan ben je bij Cornelissen aannemingsbedrijf zeker aan het juiste adres.

We hebben ervaring met werken in grote teams met opdrachtgevers, adviseurs en andere stakeholders en met bouwen op basis van uitgewerkte plannen. Met een gestructureerde aanpak, een toegewijd team van specialisten en duidelijke communicatie begeleiden we jouw project van a tot z.

Volledige regie en maximale flexibiliteit

Grote of bijzondere projecten vragen om een goede regie. Die nemen we je graag uit handen. Van de prijsvormings- en engineeringsfase tot en met de werkvoorbereiding en uitvoering. Ook na de oplevering blijven we betrokken: we volgen de uitdagingen bij de ingebruikname en bieden nazorg tot ver in de gebruiksfase. Bovendien hebben we veel ervaring met het verbouwen in operationele situaties. Moet het leren, werken, wonen of verzorgen tijdens de realisatie gewoon doorgaan? Dan richten we onze planning daarop in en minimaliseren we de overlast.

Nieuwbouw, verbouwing of renovatie

Ontzorgen zit in ons DNA en bouwteamprojecten vormen een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Dankzij onze jarenlange ervaring kun je vertrouwen op een naadloze afstemming tussen ontwerp, planning en uitvoering. Of het nu gaat om een nieuw te bouwen distributiecentrum, de verbouwing van je winkel, een appartementencomplex, een operationeel ziekenhuis of een monumentaal bedrijfspand: wij staan garant voor een vlotte voortgang van jouw project. Precies volgens afspraak.

Monumenten, restauraties en speciale constructies

Wat jouw project uniek maakt, maakt ons werk uitdagend. Dat we voor elk vraagstuk een oplossing hebben, danken we aan onze uitgebreide ervaring met de meest complexe situaties. Zo hebben we de juiste specialistische kennis om realistische calculaties te maken voor grote restauratieprojecten en om kostbare monumenten te behouden voor de toekomst. Wist je dat we een eigen timmerwerkplaats hebben? Daar maken we snel en vakkundig kozijnen, monumentale ornamenten en speciale houtconstructies. Helemaal op maat volgens jouw specificaties en onze kwaliteitsnormen.