Jouw wens is onze uitdaging

Oplossingen

Van grote nieuwbouwprojecten en unieke constructies tot uitbreidingen, aanpassingen en onderhoud aan ziekenhuizen, scholen, bedrijfspanden en monumentale gebouwen. Wat je wensen ook zijn, wij maken ze waar. Vooraf een gedegen plan van aanpak? Regelen we. Snel en pragmatisch aan de slag? Kunnen we. En bij storingen of calamiteiten zijn we in no time ter plaatse.

Projecten
Werken
24/7 Bouwservice
Brandveiligheid

Vertrouwd met grote en kleine projecten

Bij Cornelissen aannemingsbedrijf zijn we vertrouwd met tal van projecten, klein en groot. Jouw uitdaging is voor ons niet snel te complex. Met onze volledige regie, maximale flexibiliteit en een betrokken team van specialisten zorgen we voor een vlotte voortgang van ieder nieuw-, her- of verbouwproject, van begin tot eind. Past een aanvraag niet goed in ons straatje? Dan zijn we daar ook eerlijk over.

Meer over Projecten

Jouw wensen centraal

Wij zorgen voor een vlotte uitvoering van jouw werk, of het nu gaat om nieuwbouw, aanbouwen, herbouwen, verbouwen of andere projecten. Met één vast aanspreekpunt, korte communicatielijnen en alle benodigde expertise in huis. Laat ons team van specialisten jouw project begeleiden van planning tot oplevering.

Meer over Werken

Als het snel én goed moet

Met onze 24/7 Bouwservice staan we altijd paraat, ook na oplevering van een werk of project. Of het nu gaat om het oplossen van storingen, gepland onderhoud of acute calamiteiten, je kunt rekenen op snelle responstijden en een zorgeloze uitvoering. Ons flexibele team van specialisten staat dag en nacht voor je klaar.

Meer over 24/7 Bouwservice

Veiligheid boven alles

Als totaalregisseur coördineren we uiteraard de veiligheid op de bouwplaats. Bovendien bedenken, realiseren en onderhouden we brandveilige constructies, met oog voor detail en veiligheid. Onze veelzijdige experts zorgen voor gestroomlijnde processen, waarbij alle kennis in huis is om zelfs in de meest bijzondere omstandigheden de veiligheid te waarborgen. Zo bieden we gemoedsrust voor elke locatie.

Meer over Brandveiligheid